کاشت مو برای بیماران ایدزی می تواند انجام شود یا خیر؟ ریزش مو عارضه ای است که به سراغ همه می آید و مرد و زن و فرد سالم و ناسام فرقی نمی کند. بیماران ایدزی نیز دچار ریزش مو می شوند. عامل این ریزش مو می تواند عوال ارثی و ژنتیکی باشد و یا مصرف داروهای مخصوص بیماری ایدز موجب ریزش موی بیمار شده باشد. به هر حال این افراد نیز برای بهبود روحیه و احساس زیبایی نیاز به کاشت مو دارند. در این مطلب بررسی می کنیم که آیا کاشت مو برای افرادی که درگیر ایدز شده اند امکان پذیر است یا خیر؟
ایدز ویروسی است که پس از ورود به بدن فرد موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن او شده و در نتیجه فرد به انواع بیماری های میکروبی و عفونی و ویروسی دچار می شود. کاشت مو برای بیماران ایدزی از دو وجه خطراتی دارد. هم برای خود مراجع و هم برای کارکنان خطرناک است.
هرچند که روش های کاشت مو در مشهد به روزترین روش های روز دنیاست و با کمترین میزان جراحت و خونریزی قابل اجراست اما بازهم کاشت مو به نوعی جراحی شناخته می شود که ممکن است در صورت رعایت نشدن بهداشت و یا سایر بیماری ها محل زخم دچار عفونت شود.
معمولا پس از کاشت مو برای افراد سالم و عادی انتی بیوتیک هایی تجویز می شود که حتی کمترین احتمال ابتلا به عفونت در محل جراحی از بین برود اما برای فردی که به بیماری ایدز مبتلا هست نمی توان هر دارویی تجویز کرد. برخی از آنتی بیوتیک ها برای این بیماران ضرر دارد و سیستم ایمنی ضعیف بدن آنها در برابر کوچکترن آلودگی مقاومتی نخواهد داشت.
به هرحال این مورد با مشورت پزشک متخصص در این زمینه می تواند رفع گردد.
کارکنان کلینیک کاشت مو در مشهد (شاهد طب) با دقت و وجدان کاری بالا خدمات کاشت مو در مشهد را به مراجعان ارائه می دهند. فضای استریل و مکانیزه کلینیک شاهد طب حاصل تلاش و توجه کارکنان ان است. لذا کاشت مو برای بیماران ایدزی برای این عزیزان می تواند دردسر آفرین باشد.
راه انتقال بیماری ایدز از طریق مایعات بدن است. کارکنان برای کاشت موی بیمار ایدزی باید با خون او در تماس باشند که شایع ترین راه انتقال این بیماریست. گرچه موارد بهداشتی رعایت می شود اما تنها یک ویروس کوچک و موذی کافی است به هر طریقی به بدن فرد منتقل شود تا بتواند فرد را مبتلا کند.
کاشت مو برای بیماران ایدزی در کلینیک های خاصی قابل انجام شدن است.بیمار مبتلا به ایدز نیز می تواند از نتایج دائمی کاشت مو لذت ببرد. این کلینیک ها از ابزار خاصی استفاده می کنند که موجب می شود بدن کارکنان با فرد مبتلا در تماس نباشد. و همچنین پس از اتمام عمل این تجهیزات یکبار مصرف دور ریخته خواهند شد.
بدین ترتیب از کارکنان کلینیک در برابر ابتلا محافظت به عمل خواهد آمد و از طرفی پزشک متخصص در این زمینه با نظارت مستقیم و تجویز داروهای صحیح امکان ایجاد عفونت را از بین خواهد برد.