کاشت مو در مشهد | شاهد طب

کاشت مو در مشهد | شاهد طب

کاشت مو در مشهد | هزینه کاشت مو در مشهد | کلینیک کاشت مو در مشهد

09033747800
علت کچلی در زنان

علت کچلی در زنان

تاریخ انتشار : 2021/03/18

برخلاف تصور بسیاری از ما، فقط مرد ها نیستند که دچار طاسی و ریزش مو می‌ شوند. بلکه ریزش مو در خانم‌ ها نیز شایع است و دلایل مختلف ریزش مو و علت کچلی در زنان، حدود 50 درصد از خانم‌ ها را با مشکل کم‌ پشتی و طاسی مواجه می‌ سازد. این طاسی ممکن است دائمی یا موقت بوده و تدریجی یا ناگهانی باشد.

زنان به جهت داشتن حس زیبایی دوستی بیشتر و این که تمایل به جذب و جلب توجه افراد دارند، اگر دچار ریزش مو یا کچلی شوند، برایشان بسیار دردآورتر می باشد و علاوه بر آسیب های جسمی، دچار اختلالات روحی و شخصیتی نیز خواهند شد. بنابراین با بررسی علت کچلی در زنان، می توان گام های مهم و موثری را در جهت پیشگیری از بروز آن برداشت. چنان چه نیاز به کاشت مو زنان دارید می توانید کاشت مو در مشهد را در کلینیک شاهد طب انجام دهید.

علت کچلی در زنان

علت کچلی در زنان

علت کچلی در زنان

ارث و ژنتیک اصلی ترین علت کچلی در زنان می باشد. زمینه ژنتیکی ریزش مو و طاسی می تواند از طریق ژن مادری و یا پدری به زن منتقل شود.

کچلی در زنان بر خلاف مردان که تنها زمانی واژه ریزش مو و کچلی به آن ها اطلاق می شود که اکثر موهای خود را از دست داده باشند، به وضعیتی گفته می شود که خانم دچار نازک شدن موها، کند شدن رشد موها و یا ریزش منطقه ای مو در سر باشد.

 

مصرف برخی داروها

مصرف برخی داروها در برخی خانم ها می تواند منجر به ریزش مو شود. داروهایی نظیر رقیق کننده خون، داروهای فشار خون و داروهای تیروئیدی می توانند علت کچلی در زنان باشند.

 

یائسگی

بسیاری از خانم ها در سنین یائسگی، با کم کاری غده تیروئید مواجه می شوند و کم کاری تیروئید نیز می تواند باعث ریزش مو گردد.

علاوه بر این زمانی که تخمک گذاری در خانم های یائسه کم می شود، سطح هورمون استروئیدی در بدن بالا می رود و در نتیجه آن، برخی صفات مردانه مانند کچلی مردانه در خانم ها بروز می کند.

 

استرس و اضطراب

یکی از عوامل زمینه ای که علت کچلی در زنان است، استرس می باشد.

هر نوع استرسی همچون استرس ناشی از فوت یکی از عزیزان و یا حتی استرس ناشی از عمل جراحی و … می تواند منجر به بروز ریزش مو در آنان گردد.

البته همیشه استرس به تنهایی علت ریزش مو نیست، بلکه ترکیب آن با علل زمینه ای دیگر موجب بروز چنین آسیبی می شود.

 

آلوپسی آره آتا

آلوپسی آره آتا یک بیماری خود ایمنی است که موجب ریزش مو در سر و نقاط مختلف بدن می شود. آلوپسی آره آتا که به معنی کچلی منقطه ای است، در زنان به مراتب شایع تر از مردان می باشد.

اگر چه این بیماری به طور کامل فرد را کچل نمی کند، اما اگر شدید باشد، این احتمال وجود دارد که موهای نقاط از دست داده شده، برنگردند. در سایر موارد نیز طاسی معمولاً موقتی است، ولی ممکن است چندین بار در طول زندگی تکرار شود.

 

تغذیه نامناسب

رژیم غذایی نامناسب و کمبود برخی از مواد مغذی، شایع ترین علت کچلی در زنان و ریزش موی آنان است. ریزش موی ناشی از کمبودهای غذایی، به طور معمول موقتی هستند و اگر مشکل را برطرف کنید، موها دوباره رشد می ‌کنند.

 

کم خونی یا فقر آهن

با توجه به این که کم خونی ناشی از فقر آهن بر روی تمام سلول های بدن از جمله فولیکول های مو تأثیر می گذارد، از این رو باعث اختلال در رشد مو و ریزش شدید آن ها می گردد.

 

تغییرات هورمونی بعد از بارداری

یکی از شایع ترین ریزش هایی که ممکن است برای همه مادران شیرده به وجود بیایید ریزش مو بعد از زایمان است که علت آن بروز تغییرات هورمونی در دوران بارداری است.

 

استفاده زیاد از محصولات شیمیایی و دستگاه های حرارتی 

گاهی اوقات مشاهده می شود که درستکاری بیش از حد موها در خانم ها، منجر به ریزش موها می شود.

استفاده از دستگاه های حرارتی مانند سشوار، اتوی مو و دستگاه های حالت دهنده مو می تواند آسیب زیادی به موها وارد کرده و منجر به ریزش آن ها شود.

رنگ کردن و دکلره کردن بیش از حد و مکرر نیز آسیب های جدی به موها وارد می کند.