روش کاشت مو جدید FCI یکی از راه حل های درمان کچلی و طاسی در دنیاست. مو ها یکی از زیبایی هایی صورت هستند و بسیاری از افرادی که دچار ریزش مو یا طاسی هستند، این مسئله را یک نقص در ظاهر خود می دانند. این مسئله باعث کاهش اعتماد به نفس می شود و در زندگی این افراد تاثیر منفی می گذارد. با این حال، این مسئله راه حلی دارد و راه حل این مشکل نیز کاشت مو می باشد. از این رو کارشناسان ما در شاهد طب آماده هستند تا با ارئه مشاوره و قیمت کاشت مو در مشهد با انواع روش های قابل اجرا در احساس زیبایی افراد سهیم باشند. چنانچه برخی کلمات در این مقاله برای شما ناآشنا بود می توانید برای درک بهتر مطالب وب سایت شاهد طب از مقاله فرهنگ واژگان کاشت مو بهره ببرید.
کاشت مو به روش FCI
یکی از روش های جدید در کاشت مو، روش FCI است. نام کامل این روش Follicular Cell Implantation است. همان طور که از این کلمات مشخص می شود، روش FCI در واقع کاشت مو از طریق دستکاری فولیکول های مو است.
قبل از این که به توضیح بیشتری در رابطه با آن بپردازیم، باید این نکته را بیان کنیم که کاشت مو به روشFCI ، فعلا در حد تئوری و بررسی های آزمایشگاهی بوده و هنوز وارد فاز انسانی نشده است. دانشمندان و متخصصان این حوزه ابراز امیدواری کرده اند که آغاز تست فاز انسانی این روش در ابتدای سال ۲۰۲۳ در کشور های اروپایی آغاز گردد. لطفا با ما همراه باشید و با این روش کاشت مو بیشتر آشنا شوید.
چندین روش کاشت مو در جهان وجود دارند که به شکل غیر مستقیم از طریق فولیکول، کاشت مو را افزایش می دهند. با این حال کاشت مو از طریق FCI یکی از روش هایی است که فولیکول نقش اصلی را در آن دارد.
اگر بخواهیم راین روش را در یک جمله تعریف کنیم باید بگوییم کاشت مو به روش fci عبارت است از فرآیندی که طی آن در آزمایشگاه ها با استفاده از فناوری تکثیر مو بانک مو را تکمیل کرده و پس از آن کاشت مو را انجام می دهند.
به نوعی تعدادی از مو های پشت سر فرد برداشته می شود و سلول هایی که در ریشه مو وجود دارند و به عنوان سلول های بنیادی یا زایا هستند از این بخش جدا می گردند. سپس سلول ها را در محیط آزمایشگاهی کشت می دهند و آن ها را تکثیر می کنند. عناصر و مواد مغذی به این سلول ها داده می شود تا این سلول ها رشد بهتر و سریع تری داشته باشند.
همین امر باعث می شود که محدودیتی در بانک مو را شاهد نباشیم.
از خصوصیات بارز این این روش این است که نه تنها مانند روش های دیگر به تعداد مو های منطقه اهدا کننده محدود نمی شود، بلکه این توانایی را دارد که از تعداد کمی موی اهدا شونده، موقعیتی برای القاء تعداد زیادی از فولیکول های جدید را فراهم کند.
در کاشت مو با روش FCI دیگر نیازی نیست گرافت های مورد نیاز را از محل بانک موی فرد برداشت کنیم.
می توان تغییراتی محسوس در خواب مو، مدل و قطر مو ایجاد کرد.
دیگر نباید نگران پرت شدن گرافت ها و بانک مو بود زیرا به اندازه کافی بانک مو می توان تهیه کرد.
در این تکنیک حتی نازک بودن مو ها و همچنین رنگ دانه های مو اهمیتی ندارد زیرا می توان تا حدودی تغییراتی پیرامون آن ایجاد کرد.
معایب
با توجه به این که روش FCI روشی جدید است و چندان نتایج آن مشاهده نشده است اما این روش که از طریق کاشت فولیکول های موی تکثیر شده در آزمایشگاه انجام می گیرد، معایبی نیز دارد:
هزینه این روش را که یکی از انواع روش های کاشت موی سر محسوب می شود، نسبت به سایر روش های کاشت مو بیشتر است، به همین علت بسیاری از افراد قادر به استفاده از این روش نیستند.
در این روش کاشت مو، به علت منحصر بودن سیستم بافتی هر فرد، نمی توان برای رفع طاسی فرد مورد نظر از بانک موی فرد دیگری استفاده کرد. دلیل این امر این است که مسئله مهم در مو ها فولیکول آن نیست بلکه ژن مو است که با ژن فرد گیرنده نمی تواند همخوانی کامل داشته باشد.
امکان اندک بودن کیفیت مو های کاشته شده وجود دارد.
احتمال دارد تراکم مو های کاشته شده به صورت یکدست نباشد.
افرادی که در پشت سر خود از بانک موی مناسبی برخوردار نیستند و روشهای دیگر کاشت مو برای آن ها کارساز نبوده است، می توانند کاندیدای مناسبی برای کاشت مو به روش FCI باشند.